Ahşap Duvar Kaplama Tasarımlarıyla Canlanın!

Ahşap duvar kaplama sadece ülkemizde değil tüm dünya genelinde ayrı bir sanat olarak kabul edilir. Özgün tasarımlarla ahşap üzerinde yaratıcı motiflerin tasarıma yansıtılması bambaşka bir görünüm ve estetik kazandırıyor. Ahşap ürünler konusunda yılların tecrübesi ve bilgisini elinde bulunduran Ardinart, yenilikçi ve özgün bakış açısı ile sizlere hayalinizdeki tasarımlarla buluşturuyor.

Geleneksel ahşap ustalığını modern ve güncel bir tarz ile harmanlayarak, çizgi üstü modeller sunduk ve sunmaya devam ediyoruz.Yaşam alanlarının kişilerin enerjisini yansıttığına inanıyor, ahşabın doğal halinin dekoratif olarak tamamlayıcı bir etkisi olduğunu iyi biliyoruz. Sertifikalı orman ürünleri kullanan geniş ekibimiz bir çalışmanın ürünü olan ahşap duvar kaplama modellerini gururla sunar.

ahşap duvar kaplama
Radius

Canlı ve Modern Modeller

Mobilya ve dekorasyon sektöründe 35 yıllık sektör tecrübesi bulunan Ardinart’ın birbirinden estetik ahşap duvar kaplama modelleri ile göz kamaştıran bir zarafet ve modernliği doğallıkla birlikte sunar.  İnceliğin ve sadeliğin yansıması olan Radius, evinde ya da ofisinde zarifliğe öncelik verenlerin ilk tercihi olmuştur.

Strip modeli ile yaşam ve iş alanları canlanmakla kalmıyor yeni bir görünümle ortamın dekorasyonuna adeta hız ve dinamizm katıyor.  Parkett ise “Ben ortama daha nostaljik, vintage bir hava kazandırmak istiyorum” diyenlerin sıklıkla tercih ettiği bir model olarak öne çıkıyor. Hem evlerde hem de ofislerde sıklıkla karşımıza çıkan Trapez, yıllardır popülerliği süren ve hala insanlar tarafından en sık tercih edilen modellerden bir tanesi oluyor. Ancak ortam için daha modern, çizgi dışı bir görüntü yakalamak isteyenler Stripline’ı ahşap duvar kaplama modelleri arasından bularak mutlaka görmeliler.

Ahşap Duvar Kaplamada Çığır Açan Modeller

Parkett

Tıpkı Strip modeli gibi Checkers ahşap duvar kaplama modeli de eğlenceli ve aktif tasarımı ile göz dolduruyor. Daha dingin ve rahat bir konsept tercih etmek isteyenler için Concave hem ev hem de ofis için oldukça iyi bir alternatif oluşturuyor. Diğer modellere nazardan daha sade ve yumuşak bir hava sunan Gibbons, simetrik ve oval ahşap yapısı ile fark yaratıyor. Estetik görünümü ile bir diğer yaratıcı model ise Lenghty oluyor.

Farklı yüksekliklerde yatay parçalardan oluşan tasarım ile şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Haraketli bir görüntü sunan Trigon, asimetrik şekilleri ile ahşap sanatının en incelikli tasarımlarından bir tanesi oluyor. Yılların tecrübesi ve estetik anlayışı ile sizlere ahşap duvar kaplama ile yeniliği ve zarafeti sunan firmamız ile hem evlerinize hem de işyerlerinize yeni bir soluk kazandıracaksınız.

Bir yanıt yazın