Şarap Kavı Hakkında Bilmeniz Gerekenler

şarap kavı yapımı istanbul

Şarap kavı; şişe ya da fıçılarda şarap saklamak ve yıllandırmak için yapılan yere verilen addır. Hep bilinen yer altı şarap mahzenleri vardır ama gerekli iklim şartları sağlandığında yer üstünde de olabilmektedir.

Şarap denildiğinde herkesin aklına kav kelimesinin gelmesi çok muhtemeldir ama günümüzde artık şarap denildiğinde sanat, sanat denildiğinde de Ardinart akla gelmektedir. Kav tam olarak anlamı mahzendir. Şarap mahzeni demek aslında büyük bir sorumluluk gerektirir. Herkesin bildiği gibi şarap yıllandıkça güzelleşir ve Ardinart bu güzelliğe ortak olmak için vardır.

Ardinart, ahşap sektörüne 35 yılını vermiş bir marka olarak özel ürettiği şarap kavlarıyla şarap depolama konusuna hassas bir şekilde eğilmiş, bu konu üzerinde de uzmanlaşmıştır. Şarap kavları konusunda tüm ihtiyaçlarınız için ardinart.com web sayfasının iletişim kanalından Ardinart’ın uzman kadrosuyla bağlantı kurabilirsiniz.

Bu yazıyı okuyorsanız şarap depolamanın çok hassas bir konu olduğunu mutlaka biliyorsunuzdur. Hassas olmasının yanı sıra zor da bir iştir. Depolama konusunu tamamen kişiselleştiren tasarımlarıyla büyüleyen, ahşabı şarapla buluşturan çizgilere sahip olmak ister misiniz? Şarap depolama işini uzman ekibimizin bilgisine ve yaratıcılığına bırakarak arkanıza yaslanıp şaraplarınızın yıllanmasını bekleyebilirsiniz. Hem şaraplarınıza baktıkça her geçen gün sizin ruhunuz yenilensin hem de şaraplarınız yıllandıkça değer kazansın.

Ardinart, şarap kavı konusunda en ince ayrıntısına kadar uzman ekibimizle projeler çizerek oldukça hassas davranmaktadır. Planlamalar doğrultusunda uzman kadrosuyla teknik çizimleri ve modellemeleri gerçekleştirilerek ahşabın sanatı ortaya çıkar ve şarap kavları tüm güzelliğiyle oluşur.

Şarap kavları ile ilgili daha detaylı bilgi için sitemize göz atabilir ve tüm modelleri inceleyebilirsiniz.

Şarapların Uyku Yatakları: Şarap Kavı

Şarapların depolanma işlemlerinin saklanması için ciddi şartların oluşması gerektiği gerçeği vardır. Gürültüden uzak, ışıktan uzak, ısıdan uzak olması gibi durumların sağlanmaması durumunda şarapların depolanmasının ne yazık ki hiçbir anlamı kalmayacaktır. Şu gerçeği aklınızdan çıkarmayın ki şaraplar insanlar gibidir. İnsanlar nasıl uyumak için belirli ısıya, sessizliğe, loşluğa ihtiyaç duyarsa şarap da yıllanmak için bu koşullara ihtiyaç duyar.

Şarabın gürültü ile ilgisini anlamayanlar mutlaka olacaktır. Durum şudur ki şarabı gürültü olumsuz etkiler. Şarap huzuru sever. İşte tam da bu nedenle şarap kavları olmalıdır. Şarapların uyku yatakları da denilebilir.

Şarap kavları tercih edenler, kişiselleştirip özel tasarımlar eşliğinde şaraplarını yıllandırmak isteyebilir. Ardinart, tam da bu noktada devreye girer. Markaya özel planları uzman ekibiyle birlikte tasarlayarak harika ahşap şarap kavlarını ortaya çıkarır. Unutmayın, şarap tiryakisi bir bireyseniz bile yan odanızda belirli koşulları sağlayarak şaraplarınızı kendinize göre yıllandırabilirsiniz. Şarap depolama bu kadar kolay mı diye düşünmeyin. Elbette ki zor. Fakat belirli huzur, sessizlik, ısı, loş ortamla evinizde bu durumu çözebilirsiniz. Yine ahşap şarap kavı isteğiniz olursa odanıza da Ardinart’ın usta elleri dokunabilir.

Bir restoran, otel veya başka bir işletmenin şarap kavı ihtiyacı varsa bu durumu Ardinart’ın çözeceğine emin olabilirsiniz. 35 yılı aşan deneyim ve profesyonel ekibin bilgisi dahilinde özel tasarlanan şarap kavları, şarap depolama konusunda size harika çözümler sunuyor. Şarap kavlarıyla ilgili referans ve daha fazla modeli incelemek için ardinart.com web sayfasını inceleyebilirsiniz.

Şaraplar yıllandıkça Ardinart ise ürettikçe güzelleşir.

Şarapların bir ruhu olduğunu aklınızdan çıkarmadığınız sürece, şarap kavlarının en ince ayrıntısına kadar ahşapların nasıl olacağı konusuna özenle eğilebilirsiniz. Şarap kavı ve şarap depolama ile ilgili kanun olan bazı kuralların asla es geçilmeyeceğini de unutmayın. Ve Ardinart, tüm bunların size yol göstericisi olarak daima profesyonel ekibiyle destek olacaktır. Şarapların ruhunu, Ardinart’ın tasarladığı şarap kavı gövdelerine huzurla bırakabilir, yıllarca dinlenmelerini sağlayabilirsiniz.

Şarapların oteli de diyebileceğimiz şarap kavları, her geçen yıl güzelleşmekte, biz de Ardinart markası olarak her geçen yıl tecrübemize tecrübe katmaktayız.

Unutmayın, mahzenlerin belirli bir kalitesi olmazsa şarapları ölüme terk etmiş sayılırsınız. Ardinart’la şaraplarınıza can vermeye ne dersiniz?

Şarap depolama ile ilgili güncel bilgiler, modeller için sayfamızı ziyaret edebilir, iletişim kanallarından uzman ekiplerimizin fikirlerini alabilirsiniz. Daha fazlası için diğer sitelerimize göz atabilir, Ardinart’ın eşsiz ahşap dünyası hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bize eposta, iletişim formu ve teklif formu araçlarından herhangi birisiyle ulaşmak! İşte bu kadar kolay!

Bir yanıt yazın