Duvarlarınız İçin En İyi Duvar Paneli Seçimleri

ahşap duvar paneli modelleri istanbul

Duvar paneli konusunda gerçek bir uzman ve profesyonel desteğine mi ihtiyacınız var?

Sınırları zorlayan tasarım zevklerine sahip profesyonel ekibimizle birlikte ahşabın her parçasına hayat verdiğimizi söylesek yanılmış olmayız. Bir tutam el emeği, bir tutam tasarım kuvveti, bir tutam profesyonellik… Bir tutamlar birleşince çok daha fazlasını sizlere sunmayı amaçlıyoruz.

Ardinart markası, 35 yıllık bir geçmişe sahip. Bu geçmişle birlikte geleceğe sağlam ve güçlü adımlar atmayı her defasında başarıyor ve kalitemizi ileriye emin adımlarla taşıyoruz. Sizinle birlikte güçlenmeye devam ediyoruz.

Duvarlarınıza sanatımızı taşıyarak Ardinart dokunuşu yapmak fikrindeyiz. Beklentilerinizi keyifle yükseltebilirsiniz. Ardinart, farklı tasarım seçenekleri ile sizlere üst seviyede bir hizmet verecektir. Hem duvarınıza ahşabın dokunuşunu yaşatacak hem de yaşam alanlarınıza ak ettiği değer vereceğiz.

Peki, ahşap panellerin duvarınıza gelmesi için daha neyi bekliyorsunuz? ardinart.com sitemiz ayrıcalıklı dünyasında si değerli misafirlerimizin seçimlerini bekliyor. İletişim kanalarından tarafımıza ulaşıp duvarlarınıza nasıl bir dokunuş yapmamız gerektiğini konuşabiliriz.

Duvar Paneli Modelleri

Gelelim tasarım fikirlerine. Ardinart’ın Concave adlı modeliyle tanıştınız mı? Geometrik desenlere hayran olanların tercih ettiği bir model. Duvarlarınızda böylesine bir geometrik desenin profesyonel eller tarafından sanat eserine dönüşmesine tanıklık etmek ister misiniz? O zaman Ardinart ile tanışmanın vakti gelmiş demektir. Duvarlarınıza hayat vermeye, dekorasyon fikrinize destek olmaya hazırız. Duvarlarınız için en iyi duvar panelleri seçimleri için bir diğer modeli incelemeye başlayalım.

Strip Ahşap Duvar Paneli

Checkers… Sizce de ilk kulağa hoş gelen bir tınısı yok mu? Kesinlikle var. Ardinart’ın göz bebeği modellerinden bir tanesidir. Dama desenlerine vurgun olanların oldukça tercih ettiği bir duvar paneli modeli. Açık ve koyu renklerde oluşturulan tasarımlar, duvarlarınıza mobilyalarınızla uyumlu olacak şekilde uygulanarak hareket katacaktır. Duvarlarınızın hoş görünmesini yanında yaşam alanınızı da daha geniş göstereceğine emin olabilirsiniz. Akasya, dişbudak ve kestanenin eşsiz büyüsü ile ahşapları sanat eserine dönüştüren Ardinart ile tanışmaya hazır mısınız?

Peki, doğal ve sade görünümden hoşlananlar? Tabii sizler de unutmadık. Strip modelimiz ile doğal ahşap renklerinin farklı tonlarını duvarlarınıza taşıyan uzman ekibimizle planlamalar dahilinde yaşam alanlarınızın modern ve Retro görünüm kazanmasını sağlayabiliriz.

Modellerimizle ilgili daha detaylı bilgi için ardinart.com web sayfamızdan tüm görselleri inceleyebilir, yaşam alanlarınıza uygun modeli uzman ekibimizle fikir alışverişi için paylaşabilirsiniz.

Gelişigüzel dizilen ama dekorasyona bir o kadar Retro bir görünüm kazandıran Lengthy modelimiz ile tanıştınız mı? Ardinart’ın özel modellerinden biri olan Lengthy, bulunduğu ortama özgün estetik anlayışını tamamıyla yansıtmaktadır. Uzunluklarının birbirinden farklı olması, duvarın tamamen kaplanması ile birlikte bütünüyle görsel şölene çevrilmektedir. Etkili ve göz alıcı dekorasyon için bu modelimizi duvarınızla buluşturmayı aklınıza not edin.

Dik ve yatay simetrik çizgilerin dans etmesini duvarınızda görmek isterseniz, Ardinart’ın uzman ekibine “Radius modeliyle tanışabilir miyim?” demeniz yeterli olacaktır. Günümüz duvar paneli trendlerine tam olarak uyan bu görsel şölenli modelimizle iç mimariye uygun harika bir atmosfer sağlayabilirsiniz. Eşsiz kalite ve harika uyumla birlikte duvarınızda özgün bir tasarımı taşımaya var mısınız?

O hâlde ardinart.com sitesinden modelimizle ilgili daha fazla detay bilgisine sahip olabilirsiniz. İletişim kanallarımızdan uzman ekibimize ulaşabilir, konuyla ilgili randevu oluşturabilirsiniz.

Muhteşem Duvarlar Harika Dekorasyonlar

Stripline, Trigon, Gibbons, Trapez, Parkett modellerimizle farklı tasarım örneklerini duvarlarınıza taşıyabilirsiniz. Kaliteli bir tasarımın yolunun Ardinart’tan geçtiğini bilen sanat severlerin tercihi duvar panellerinin farklı fikirleri olacaktır. Mobilyanıza, yaşam alanlarınızdaki objelere de bağlı kalarak duvarınıza uygun dilediğiniz tasarımı uygulayabilir, dekorasyon anlamında bütünü özgün ve zarif çizgilerle tamamlayabiliriz.

Lengthy

Ardinart’ın ahşap panelleri ile uzmanlık alanını taşıdığı duvar sanatını evinize, ofisinize gönül rahatlığı ile yaşatabilmeniz an meselesi. En modern tasarımların duvarınızda hayat bulacağı gerçeğini aklınızdan çıkarmamanızı öneririz. Dekorasyon öğeleri ile eviniz tam bir görsel şölene dönüşecek, inanıyoruz.

Duvarınız için en iyi duvar paneli seçimlerinin Ardinart imzasıyla yaşam alanlarınıza taşınması için iletişim kanallarından uzman ekibimize ulaşabilirsiniz. Keşif sonrası uygun duvarınıza hangi modeli uygulayacağımız konusuyla ilgili sonraki aşamalarda fikir birliği ile bağlantı kurulmasını ardından hayal ettiğiniz duvara ulaşmanız an meselesi…

Ahşap panel sisteminin atmosferi bütünüyle değiştireceğinize şahit olmayı bekliyor musunuz? O zaman vakit geçirdiğiniz, önemsediğiniz duvarlarınıza hak eden değeri verin ve duvar panelleri ile ilgili daha fazla beklemeyin, duvarlarınızı daha fazla bekletmeyin.

Bir yanıt yazın