Eviniz İçin İlham Verici 6 Duvar Paneli Fikri

duvar paneli

Duvar paneli evinizin dekorasyonunu değiştirmek ve günün en çok zaman harcadığınız ortamına farklı bir hava katmak için son derece iyi bir tercih. İlham verici duvar paneli fikirleri ile evinizi güzelleştirebilir, evinizin tasarımındaki ilham verici duvar paneli görünümü sayesinde yaptığınız işler hakkında ilham verici izlenimler ortaya koyabilirsiniz.

Duvar paneli tasarımları ev içi mimaride son derece önemli olmakla birlikte son yıllarda önemi daha da artan iç mimari malzemeleri arasında yer almaktadır. Özellikle salgın döneminin bir getirisi olarak herkesin evlere kapandığı bu günlerde evinizi daha sanatsal ve daha ilham verici bir hale getirmek kuşkusuz evden çalışma performansınız ya da evde bulunma motivasyonunuz adına faydalı olacaktır. Farklı dizaynlardaki duvar kaplama model tasarımları, evine renk katmak ve tarzını yansıtmak isteyenler için çok fazla seçenek sunuyor. Birbirinden etkileyici duvar paneli fikirlerini altı başlık altında derledik…

Eğlence Ünitesini Ahşap Duvar Paneli ile Vurgulayın

Çoğu evde, özellikle salonların en çok dikkat çeken bölümleri eğlence ünitesinin yer aldığı bölümdür. Bu bölümde genellikle televizyon ve televizyon sehpası bulunur. Eğlence ünitesinin bulunduğu duvara koyu ahşap duvar kaplama monte etmek son derece farklı ve etkileyici bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır. Ayrıca bu bölüme yapacağınız müdahale ile birlikte salonun diğer duvarlarında açık renkte ahşap duvar paneli kullanarak tonlar arasında geçiş sağlama yöntemiyle farklı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Beyaz Duvar Paneli ile Sadeliği Yakalayın

Ahşap duvar panellerinin en etkileyici yanı, bulundukları duvarlara doğal bir hava katıyor olmalarıdır. Evinize sade, minimal ve huzurlu bir hava katmak istiyorsanız ahşap duvar kaplama tercihinizi beyaz rengi ile gerçekleştirebilirsiniz. Beyaz perdeler ve beyaz halılarla çok iyi uyum yakalayabilecek olan beyaz duvar kaplama ürünleri son yıllarda iç mimari trendleri arasında yer alıyor. Mimarinin minimalizme en çok yöneldiği dönemlerden birinde yaşadığımız için beyaz duvar kaplama fikrinin evinize son derece modern bir anlayış getireceğini unutmamak gerekir.

Klasik Koyu Ahşap Duvar Panelleri

Sarı aydınlatmalarla harika bir görünüm elde etmenizi sağlayacak olan klasik koyu ahşap duvar kaplama modelleri evinize harika bir vintage görünümü katacak. Kitaplık, kitap veya pikap gibi işlevsel ürünlerle desteklenebilecek olan bu tasarım bütünü hem sanatsal hem de ilham verici bir görünümü evinize kazandıracak. Evinizde retro havası yakalamak istiyorsanız klasik koyu ahşap duvar paneli modellerini kullanabilirsiniz.

Sahte Tuğla Duvar Paneli

Evde özgür bir alan yakalamak isteyenlerin en çok tercih ettiği duvar paneli modellerinden birisi de sahte tuğla duvar kaplama modeli. Son yıllarda iç mimarların sıklıkla tercih ettiği ve kullanıcının tarzına göre grafiti yazılarıyla desteklenebilen sahte tuğla duvar kaplama modelleri son zamanların en çok sevilen duvar kaplama fikirleri arasında yer alıyor. Bu duvar paneli tasarımları eve özgür bir hava katarken farklı bir ruha kucak açmanıza imkan tanıyor.

Üç Boyutlu Duvar Paneli

Geometrik şekillerle bezenmiş üç boyutlu duvar kaplama modelleri de hem kullanıcıların çok sevdiği hem de iç mimarların kullanmaktan büyük bir haz aldığı ürünler arasında yer alıyor. Üç boyutlu duvar panelleri birçok şekil ve desene sahip olmakla birlikte genellikle ahşap materyaller ile imal ediliyor. Evinize doğal bir hava katacak olan üç boyutlu duvar kaplama fikrini aydınlatma ile besleyerek harika bir görünüm elde edebilirsiniz. Burada çıkıntılı duvar paneli çeşitlerinin fark yarattığını, özellikle altıgen duvar paneli modellerinin sıklıkla tercih edildiğini hatırlatmak gerek.

Farklı Renk Tonları, Farklı Havalar

Geniş bir salonunuz varsa ve her köşesinde farklı bir ruhu yansıtmak istiyorsanız birbirinden farklı renklerle bu havayı yakalamanız mümkün. Birçok farklı renk ve stilden duvar kaplama edinerek evinizin her köşesine farklı bir stil yansıtabilirsiniz. Kimi duvarda çıkıntılı, kimi duvarda düz ya da çizgili; kimi duvarda koyu, kimi duvarda açık renkli duvar kaplama tercih ederek evinizde etkileyici bir skala yakalamanız mümkün. Ev dekorasyonunuza duvar panelleri aracılığı ile farklı bir ruh katmak ve evinizin bu yolla havasını değiştirmek çok iyi bir tercih olacaktır. Farklı renk tonları ile yaratacağınız enerjik ve renkli hava evinize marjinal bir ruh katacaktır.

Ahşap duvar kaplama hakkında daha fazla bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin!

Bir yanıt yazın